S profil

DiSC den Stabilitetssøgende

Stabiliserende
S profilen har fokus på at udføre opgaver og skabe resultater sammen med andre.
De søger samarbejde, enighed og genkendelighed i både arbejde og omgivelser. S profiler ønsker at bevare status que og ikke skabe eller opleve pludselige forandringer. De er typisk loyale, tålmodige og forudsigelige

S profilernes primære motiv er opretholdelsen af det eksisterende, de er harmoniskabende og med til at sikrer stabiliteten. Deres frygt motiv ligger i de pludselige forandringer og opståede konflikter.

I S profilernes adfærd vil man opleve stor tålmodighed, og evnen til at være en god lytter som hjælper andre og er i stand til at udviser nærværende loyalitet og omsorg. Netop loyalitet er et af nøgleordene når man beskriver en S profil.
S profiler udvikler ofte specialiserede færdigheder, som sætter dem i stand til at arbejde pålideligt og forudsigeligt. Deres evne til at udføre et stabilt arbejde gør dem i stand til at specialisere sig gennem mange års erfaring.
De skaber et harmonisk arbejdsmiljø og er med til at sikrer den gode stemning, netop på grund af deres frygt for konflikter, er det ikke dem som starter en konfrontation.

De ønsker at arbejde med forudsigelige rutiner og arbejde med standard arbejdsprocedure, så trives de bedst. Skulle det ske at der skal omstillinger til, har de behov for tid til at omstille sig.
Når de roses skal det være gennem oprigtig værdsættelse, og ikke et overfladisk skulderklap. S profilerne har et indbygget ”bull-shit” filter, hvor de hurtigt identificere overfladisk snak.
Anerkendelse skal ske for deres indsats og hvad de betyder for gruppen eller teamet. S profiler har brug for at kunne identificere sig med gruppen, og føle sig værdsat som en del af helheden.
S profiler har brug for andre omkring sig som er fleksible i arbejdsprocedurerne og som er i stand til at reagere hurtigt på forandringer. S profiler kan have svært ved at prioritere egne ressourcer og har derfor behov for andre som kan prioritere deres tid og opgaver.
Hvis S profiler arbejder i et uforudsigeligt miljø, har de brug for andre som tager styringen og viser vejen, det giver dem trygheden til at levere en god stabil indsats.
S profilen er meget pligtopfyldende og sætter en ære i at leve op til forventningerne, også selvom de nogle gange må gå på kompromis med sig selv. For S profilen er det teamet og helheden som er det vigtigste, og de er derfor i stand til at sætte sig selv til sidst og tage ofringen.

De er loyale og ægte i deres arbejdsindsats og livsstil, de er nærværende og behagelige mennesker at være sammen med, som ofte har en stærk menneskelig side.