Firmaevents – fyraften events og teambuilding

Det skal være sjovt, men det ikke for sjov

Peptalk

TestImg

Det er passionen, energien og formidlingen der er vores varemærke, og med peptalks får du den ægte og rå vare. Peptalks eller powertalks er en af de stærkeste måder at lave et wake-up-call på og skabe øjeblikkelig motivation. Det vil minde deltagerne om de værktøjer, som de i forvejen besidder og give dem den nødvendige energi til at gennemføre.

Den menneskelige mytologi

Vi er omgivet af myter, som skabes af os selv og vores omgivelser. Med eventen ”Den menneskelige mytologi” identificerer du dine egne begrænsende myter, og omformulerer dem til styrkende myter.

Det handler om personlig udvikling, forståelse af egen adfærd, og at finde frem til egne begrænsninger og den hæmmende adfærd, som oftest kendes som dårlige vaner. Alt hvad vi gør, gør vi på baggrund af den overbevisning og sandhed vi har skabt for os selv. For at være bevidste og være i stand til at styrke os selv, skal vi være bevidste om vores overbevisning – for den skaber vores myter. Vores oplevelse af en hvilken som helst situation, bygger på den perception, som vi ser oplevelsen med – det er gennem den, at vi laver vores fortolkning. Efter denne event vil du være langt mere bevidst om, hvordan du skaber en positiv fortolkning og du lærer at arbejde med positive forstærkninger. Eventen ”Den menneskelige mytologi” kan laves som alt fra 3 timer til et 2-dages seminar. Én ting er sikkert – alle vil gennem forløbet få en langt større forståelse for egen adfærd og erstatte den dårlige adfærd med styrkende adfærd.

5 steps til universel succes

Med foredraget får I 5 steps til universel succes både professionelt, finansielt og privat. Der er ingen genvej til succes, det kræver hårdt arbejde – men der er en opskrift på succes. Det interessante er, at alle allerede kender opskriften på deres egen personlige succes, de vælger bare ikke at følge den. Oplev et motiverende og inspirerende foredrag, som både provokerer og inspirerer til handling.

Salgstema

Alle kurser kan laves til en peptalk med fokus i din virksomhed.


Klassisk salg

Fundamentet for forståelse og succes med salget

Salgszoner

Tilpas din adfærd og skab timing i salget

DiSC

Aflæs dine kunder

Interviewteknik

Få kunden til at italesætte sine behov

Argumentation

Fasthold kundens interesse

Præsentation

Præsentér med overbevisning og passion

Lukketeknik

Gør kunden købsklar og luk salget

Servicesalg

Imponér dine kunder

Planlægning

Undgå overspringshandlinger og få bedre struktur

Kropssprog

Understreg din kommunikation ved hjælp af kropssprog

Butiksstandard

Butiksstandard

Visual Merchandising

Visual Merchandising

Retailtainment

Retailtainment

Coaching

Coaching

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at præge dine medarbejderes holdning, kompetencer og adfærd. Derfor er vi klar til at inspirere dig til den helt rigtige løsning.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.