Lederuddannelser skaber empatiske dirigenter

Det handler om det store overblik og de små justeringer

Ledelse i detail

TestImg

Dine butikschefer skal hver dag levere en salgsklar og toptrimmet butik, befolket med toptrimmede og motiverede medarbejdere. Derfor skal butikscheferne trænes i motiverende morgenmøder, adfærdsskabende målsætninger, samt evnen til at træne og coache deres folk på gulvet.

Værktøjskassen

Din værktøjskasse rummer blandt andet værktøjer til at arbejde med målsætninger, analyse af medarbejdernes færdigheder, situationsbestemt ledelse, coaching og resultatskabende performancesamtaler. Vi sammensætter pakken efter jeres behov, og der er mere end 15 effektive ledelsesmoduler at vælge imellem.

Selvledelse og ledelse af andre

DiSC vil altid være en del af din lederuddannelse. Med DiSC får du øget din selvindsigt og gennemslagskraft. På uddannelsen sætter vi fokus på dig, og på hvordan du leder forskellige medarbejdertyper, så de skaber de optimale resultater. Du får den nye og super effektive ”DiSC Leadership Profil”, som giver dig langt mere målrettede guidelines end nogen anden personprofil.

Sparring i butikken

Den mest effektive og målrettede lederuddannelse får I, når I tager os med ud i butikkerne. Lad os være med i ledernes hverdag og coache dem på, hvordan deres nye værktøjer bruges optimalt i forhold til medarbejderne. Salgstræning inden butikken åbner, train the trainer i baglokalet og sparring på personalemøderne er nogle af de steder, hvor vi sammen kan skabe resultater.

Detailledelse i praksis

Som leder i detail har du den fordel, at du er helt tæt på dine medarbejdere i hverdagen.

Det giver en fantastisk mulighed for at præge medarbejdernes udvikling, og påvirke de resultater de skaber. Med en Performanze lederuddannelse får du en gennemtestet og super effektiv værktøjskasse, der skaber de resultater du har behov for.

PERFORMANZE RETAILER

En lederuddannelse skabt til butikschefer, salgsledere og distriktschefer.

Som PERFORMANZE RETAILER kommer du til: • at forstå dig selv, kende egne styrker og udviklingspunkter samt få stærke værktøjer til dit personlig lederskab. • at forstå koncepter samt gennemskue konkurrenternes koncepter, så du hurtigt kan tilpasse dig markederne lokalt. • at du lærer desuden effektive værktøjer til implementering og opfølgning på konceptstyring. • at mestre salgsledelse, salgsoptimering og salgstræning gennem målrettet. • at gennemføre mere målrettede morgenmøder, sambesøg, peptalks og målstyringssamtaler. • at analysere din egen butik og identificere potentiale for optimering. • at lære at læse og forstå butiksregnskaber, samt lave basale økonomiske beregninger. • Arbejde med oplevelsesledelse og sætte kundeoplevelsen i centrum for både din og dine kollegaers adfærd og beslutninger. Uddannelsen ruster dig til at drive en mere lønsom forretninger og give dig helhedsforståelse for din og dine medarbejderes roller.

Moduler

Din uddannelse rummer de mest effektive lederværktøjer og er fokuseret på de opgaver du har, når du leder en gruppe af eksterne sælgere. Bliv inspireret her i oversigten.

Succeshistorier

Et par udvalgte virksomheder der allerede i dag driver Performanze-ledelse som en del af deres hverdag.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at præge dine medarbejderes holdning, kompetencer og adfærd. Derfor er vi klar til at inspirere dig til den helt rigtige løsning.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.