Lederuddannelser skaber empatiske dirigenter

Det handler om det store overblik og de små justeringer

Lederens mangfoldighed i det personlige lederskab

Mange ledere og organisationer har fået hjælp af os til at løse forskellige ledelsesopgaver.

Executive coaching, ledelse i forandring og brandslukning kan måske være nogle af de opgaver, som I har brug for at få løst. Når vi arbejder sammen med jer én til én eller i ledergrupper, så vil I opleve, at vi går helt tæt på og udfordrer jer, så I kommer til at reflektere over jeres egne roller og handlinger. Inviter os med til jeres ledermøder, tag os med på jeres awaydays eller lad os tage en udfordrende session ansigt til ansigt.

Omdrejningspunktet for det personlige lederskab, uanset om det er som distanceleder, daglig leder, direktør eller anden lederrolle er “milestone for personal leadership”. Sammen med modellen gennemføres testen “ED – Work of Leaders”, hvor du bliver testet og målt på de 3 elementer Vision, Alignment og Gennemførsel.

Milestone i personligt lederskab

Milestone in Personal Leadership – Vision, Alignment og Gennemførsel.

Milestone in Personal Leadership bygger på Everything DiSC Work of Leaders profilen, og dækker over de fundamentale opgaver ledere på alle niveauer udfører.

Everything DiSC Work of Leaders profilen måler på lederadfærden med baggrund i den personlige DiSC adfærd og med udgangspunkt i 18 best practice adfærdskontinua under hver af de 3 nøglebegreber.

Med profilen får du som leder indsigt i, hvordan din adfærd påvirker din effektivitet som leder når du skal skabe vision, opbygge alignment og stå i spidsen for gennemførsel.

Rapport giver indblik og overblik over hvor du står stærkt som leder, og hvor du er udfordret. Med udgangspunkt i de 3 milestones, får du konkrete udviklingspunkter så du kan skabe bedre resultater, være mere effektiv og bedre udvikle dine medarbejdere.

Både i det individuelle og i teamet er Milestone in Personal Leadership effektivt, som team får i facilitetet jeres effektivitet gennem teamrapporten, med udgangspunkt i de 3 milestone.

 

Executive Coaching

Hvis du allerede mestrer de nødvendige ledelsesværktøjer, så coacher vi dig i at bruge dem på den måde, der skaber de bedste resultater i din hverdag. Har du brug for større selvindsigt, eller nye effektive værktøjer, så finder vi det, der passer til dig og din situation. Kort sagt – har du brug for sparring på dit personlige lederskab, så kan du have stor glæde af at tage en snak med os.

Away Days

Når jeres ledergruppe har brug for at fordybe sig og sætte retning på virksomheden, så skal I sikre, at den retning I sætter er den optimale. Sammen med jer skaber vi et fortroligt rum, hvor ideerne udklækkes, strategierne fødes og handlingsplanerne konkretiseres.

Brandslukning

Brænder det, eller er det brændt på et sted i organisationen, så hjælper vi jer videre. Opgaverne kan være alt fra håndtering af medarbejdere med stress til struktureringer af arbejdsprocesser i jeres kundecenter, eller en interim opgave som salgschef i tre måneder. Med os som partner får I adgang til et stort netværk med specialister indenfor løsning af alle typer ledelsesopgaver.

Moduler

Din uddannelse rummer de mest effektive lederværktøjer og er fokuseret på de opgaver du har, når du leder en gruppe af eksterne sælgere. Bliv inspireret her i oversigten.


Leadership

Leadership vs. Management. Forstå og få styr på din rolle og dine prioriteringer.

Balanceret ledelse

Skab balance i dit lederskab

Selvindsigt

Kommuniker bedre

Mål og målsætning

Mål og målsætning

Motivation

Motivation

Uddelegering og SL2

Uddelegering og SL2

GROW & Coaching

GROW & Coaching

Planlægning

Planlægning og prioritering

Svær samtale

Svær samtale

Salgsledelse

Salgsledelse og salgstræning

Forandringsledelse

Forandringsledelse

Rekruttering

Rekruttering

Peptalk/morgenmøde

Peptalks og morgenmøder

Teamledelse

Teamledelse

Selvledelse

Selvledelse og selvindsigt

Kommunikation

Kommunikation

Mødeledelse

Mødeledelse

Train The Trainer

Train The Trainer

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering

Kampledelse

Kampledelse

Personligt brand

Personligt brand

Personaleudvikling

Personaleudvikling

Talentudvikling

Talentudvikling og spotting

Teambuilding

Teambuilding