Lars Boisen

Direktør, HD(A)

Styrker ledelsesudviklingen, så sælgerne og den øvrige organisation performer bedre.
Lars Boisen arbejder med ledelsesudvikling på højt og mellemhøjt niveau, men samtidig banker hans hjerte for sælgerne og hvordan de guides til at opnå de bedste resultater for virksomheden.
– På ledelsesniveau er der i mange virksomheder brug for nogle helt konkrete værktøjer, der hjælper virksomheden til at præstere bedre i det daglige, fx på salgssiden. Det klæder Performanze lederne på til, for de konkrete og meget basale metoder er vores speciale. Vi er ikke ude i store strategi-workshops, som tager flere måneder!

Telefon: 23 71 91 97
E-mail: lars@performanze.dk

Emil Hejlskov

Partner, konceptudvikler, instruktør

Alle sælgere kan udvikles til at blive bedre. Resultatet af en salgsproces afhænger altid af god kommunikation mellem mennesker, uanset om den foregår i en butik, på ledelsesplan eller ved strategiske forhandlinger. Emil brænder for at udvikle og rykke mennesker, så de lærer at mestre denne kommunikation, ved at finde deres indre motivation og ressourcer frem.
Emil er vokset op i Syd- og Vestsjælland og ved, hvad det vil sige at være sælger, både på gulvet i en butik og fra bilen på landevejen:
– Det er i salgssituationerne, at man kan inspirere kunderne til at købe mere, og det træner jeg sælgerne i med både psykologiske og praktiske værktøjer.

Telefon: 42 14 40 05
E-mail: emil@performanze.dk

Peter Høgh

Instruktør

Det skal være sjovt at lære noget nyt og blive en seriøst dygtig sælger! Den køber dine medarbejdere garanteret, når de er på kursus med Peter som underviser, for han forstår at rive alle med og vise, hvor enkelt det i virkeligheden er at sælge:
– Kunder køber aldrig kun dét, de har behov for. De køber dét, de har lyst til eller godt kunne tænke sig! Derfor skal sælgerne lære at præsentere det personlige udbytte så godt, at kunderne selv kan se idéen.
At nå dertil kræver den rigtige indstilling og motivation hos sælgerne – og at de har værktøjerne til at få kundernes ønsker frem, inden de stiller det gyldne spørgsmål: ”Er det så dét, vi gør?”

Telefon: 20 40 90 56
E-mail: peter@performanze.dk

Sera Hejlskov

Kommunikationskonsulent

Alsidigheden er styrken. Sera er vores blæksprutte, som håndterer alt fra korrektur og transskribering, brugeradministration på e-læring til projektstyring. Seras styrke er netop alsidigheden og evnen til hurtig omstilling og tilpasning. Hun er på den ene eller anden måde involveret i alle vores både små og store projekter og dermed med til at sikre den høje kvalitet i vores kurser og undervisning.
Sera er god til at have fokus på både detaljer og det store overblik.

Sera læser desuden Development and International Relations – Global Refugees Studies på universitetet.
E-mail: sera@performanze.dk