Zoneselling salgskursus

Vil du høre mere om mulighederne på åbne kurser, kontakt Lars Boisen 23719197

Salgszoner giver sælgerne en udvidet situationsfornemmelse

Business-to-Business salg er salg mellem mennesker, og netop derfor er evnen til at skabe relationer og bruge relationerne til at skabe resultater helt fundamental for en Business-to-Business sælger.

3 stærke salgskoncepter

På salgskurset Zoneselling kommer du med udganspunkt i salgszonerne til at arbejde med 3 stærke koncepter, som vil øge dine resultater. Du lærer hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det og hvordan du skal gøre det.

Hvornår du skal gøre

Salgszonerne giver dig timing og udvidet situationsfornemmelse. Du lærer at aflæse kundens signaler og adfærd, så du kan optimere din egen. Du lærer at fastholde kundens interesse og analysere salgets dynamiske faser. Med Salgszonerne lærer du hvornår du skal bruge dine hardskills.

Hvad du skal gøre

De klassiske salgsværktøjer som blandt andet spørgeteknik, præsentationsteknik og indvendingsbehandling udgør dine hardskills. Det er basis for at have succes som sælger. De fortæller præcist hvad du skal gøre.

Hvordan du skal gøre

DiSC-salg giver dig indsigt i din egen adfærd og sætter dig i stand til at aflæse dine kunder. Med DiSC-optimeret kommunikation som salgsværktøj får du indsigt i hvordan du skal gøre, når dine klassiske salgsværktøjer tages i brug på det rigtige tidspunkt.

Du skal vælge dette kursus, hvis du har brug for at:

• Optimere din kommunikation til dine kunder
• Skabe bedre relationer til dine kunder
• Få bedre afkast ud af dine relationer
• Skaffe flere nye kunder
• Sælge mere til dine eksisterende kunder
• Genoplive tidligere kunder
• Være mere effektiv i hverdagen

Målrettet sælgeren som er på landevejen

Kurset er målrettet dig, der som kørende sælger bruger meget tid på landevejen og ude hos kunderne. Og for dig som burde gøre det. At være kørende sælger stiller store krav til din struktur, planlægning og effektivitet. Samtidig skal du have overskud, være impulsiv, have gå på mod og være relationsskabende. Skal du balancere i dette, er kurset noget for dig.

Baseret på salgskonceptet Zoneselling

Salgskurset er baseret på salgskonceptet zoneselling som mere end 1.000 sælgere allerede er trænet i. Zoneselling tager udgangspunkt i kundens adfærd, og gør dig som sælger i stand til at tilpasse din adfærd og kommunikation. Når du begynder at sælge med zoneselling, vil du opleve en langt mere positiv respons fra dine kunder. Zoneselling er effektivt for alle sælgere, da konceptet tager udgangspunkt i rigtige mennesker og deres adfærd.

På salgskurset får du:

• 6 måneders adgang til webkurset “Zoneselling”
• Støtteværktøj til din hverdag på landevejen
• Intensiv træning af salgsværktøjer, salgszoner og DiSC-kommunikation
• Personlig salgsanalyse og forbedringspunkter
• 3 dages intensiv og resultatskabende træning

Små eksklusive hold

For at sikre at du får den største opmærksomhed, arbejder vi med små eksklusive hold.
Teknikker og kommunikationsøvelser trænes flere gange. Den personlige videreudvikling sikres dels ved at gense sig selv, dels ved den feedback der modtages fra de andre deltagere samt fra instruktøren.

Personligt engagement hænger nøje sammen med evnen til at indgå i dialog eller præsentation med gennemslagskraft og effekt. Du kommer til aktivt at omsætte teorien til praktiske handlinger, så du kan skabe resultater når du kører fra kurset.

Før, mellem og efter

Salgskurset er bygget op omkring Extended Learning. Det giver dig et målrettet forløb, hvor du får læring før, mellem og efter træningsdagene. Før træningsdagene skal du gennemføre webkurset “Zoneselling”, webkurset “DiSC-optimeret kommunikation” og udfylde en personlig DiSC-salgsstilsanalyse.
Mellem dagene skal du arbejde med konkrete cases, ligesom du skal arbejde med de målsætninger du selv har sat på kursusdagene (og som du har sat med din leder inden træningsdagene).
Efter opfølgningsdagen (dag 3) slipper vi dig ikke. Her skal du arbejde med konkrete forankringsværktøjer som hjælper dig med at implementere værktøjerne i din hverdag.
Extended Learning sikrer, at dette salgskursus ikke blot bliver endnu et salgskursus, men hjælper dig til at skabe varige adfærdsændringer og bedre resultater.

Næste kursus

Næste 3 dags kursus afholdes i november-december 2017.

Salgskurset Zoneselling i praksis

 

exl_md

• Kurset er et 3 dages kursus.
• Prisen er kun 9.500 kr. per deltager.
• Undervisningen foregår på Dansk.

Inklusiv i prisen er følgende:
• 3 dages træning i Zoneselling.
• Online DiSC Salgsstilsanalyse.
• Undervisningsmateriale, forberedelse og casesanalyser.
• 6 måneders adgang til webkurset “Zoneselling”.
• Forankringsværktøj til tiden efter kurset.
• Kursusforplejning alle 3 dage.
Kurset afholdes i Performanze House, Østerled 28 4300 Holbæk.

Salgskurser og samkørsel

Ønsker du endnu mere sparring og input til at skabe resultater ude ved dine kunder, kan du med fordel tage os med på samkørsel.

Extended Learning-salgskurser tager udgangspunkt i din hverdag, dine kunder og dit potentiale. Niveauet i undervisningen tager udgangspunkt i dit vidensniveau.

Vores erfaring er, at det er det fundamentale i salget, der virker: EFU, aktiv DU-appel, indvendingshåntering, spørgeteknik og lukketeknikker. De fleste sælgere har været på en lang række kurser i disse værktøjer – så for at øge opmærksomheden, involveringen og motivationen får du med Extended Learning en række nye og spændende formidlingskoncepter, som pakker læringen ind på en ny måde.
Et af de mest effektive værktøjer til at hjælpe sælgerne i gang med anvendelsen af salgsværktøjerne er via samkørsel, hvor vi sammen træner ude hos kunderne.
Når du er tilmeldt salgskurset Zoneselling, får du én dags samkørsel med din Performanze-instruktør for kun 12.500 kr. inkl. evalueringsrapport, indsatspunkter og tilbagemelding til din salgschef.

Moduler

På salgskurset Zoneselling indgår 8 udvalgte moduler.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at vælge salgskursus. Derfor er vi klar til at give dig mere inspiration og afklaring.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en masse inspiration til at skabe resultater for din virksomhed og dine medarbejdere