Jeres eget uddannelses akademi

Gør uddannelse og træning til en del af jeres strategi. Det fastholder, udvikler og tiltrække de bedste medarbejdere.

Extended Learning er kernen når vi sammen skal lave uddannelsesdesign.

3 vigtige elementer

Når I skal etablere jeres eget interne akademi, skal vi gennem 3 overordnede step..

1. Jeres Ambition

Sammen klarlægger vi jeres ambition, jeres “return of expectation”. Det vil sige vi tager afsæt I hvilken adfærd, I ønsker jeres medarbejdere har, når de har gennemført de forskellige moduler på akademiet.

2. Designet

Når ambitionen er klarlagt, designes uddannelsesrammen. Uddannelsesdesignet tager afsæt i ambitionen, for det er ambitionen som definere det mål vi sammen sætter for jeres akademi.

3. Indhold

Det sidste elementer er færdigheder og indhold. Indholdet, værktøjer og færdighed sættes ind i uddannelsesdesignet. På den måde sikrer I at det ikke er indholdet som er afgørende for akademiet, men ambitionen.

Design jeres eget akademi

 

Når I vælger at designe jeres eget akademi sammen os, er I sikret et akademi som er bygget op omkring Extended Learning og med jeres ambition i fokus. Vi har med Performanze, myPerformanze og Performanzeinstitute en unik mulighed for at bidrage både med rammer, forankring og indhold på alle niveauer i organisationen.

Performanzekoncepterne dækker over salgsværktøjer fra deltidsdetailsælger, butikschef, telesælger, Key Account Manager til oplevelsessalg.

myPerformanze er omdrejningspunktet for hele akademiet og sikrer læring før og under træningsdage, samt forankring lang tid efter.

Performanzeinstitute tilbyder uddannelsesforløb på internationalt niveau indenfor MBA, Diplom ledelse, Strategisk ledelse, Forhandlingsteknik og kommunikativ kompetence.

Hvis I har en ambition om at skabe et stærkt akademi, så inviter os ind.

Akademi med målbare resultater

4 effektive evalueringstrin

Én ting er at lave uddannelsesdesign, en anden ting er efterfølgende at evaluere effekten.
Når vi laver uddannelsesforløb arbejder vi med 4 forskellige evalueringsparametrer, som alle har til formål hele tiden at finjustere og optimere jeres afkast i uddannelse.

1. Reaktion: Først evalueres selve kursusdagen og træningsforløbet.
2. Læring: Herefter skabes der læring gennem case arbejde, gaming og opgaver som skal løses i hverdagen.
3. Adfærd: Kursisterne bliver målt og evalueret på deres adfærd og indsats i hverdagen, gennem myPERFORMANZE.
4. Resultat: Den sidste del af evalueringen er måling på KPI mål og sikring at jeres Return on Expectation er infriet.

På denne måde evalueres og optimeres akademier og uddannelser mest effektivt.

Andre virksomheder vi har arbejdet med

Her kan du læse om andre virksomheder, hvor vi har hjulpet dem med at skabe akademier.

Vi er stolte over at vi i løbet af de sidste par år, har bidraget med at gennemføre uddannelse og træning for op mod 10.000 medarbejdere i skandinaviske virksomheder. Den erfaring og viden vi har fået, i dialogen med virksomhederne er med til ikke kun at udvikle vores kunder, men også at udvikle os.

Test ´n´ Tracking

Effektivt system til at måle adfærd og dokumentere effekt.

Målinger og evalueringer sker elektronisk med gennemsigtighed og lederinvolvering.

Gennem Test ´n´ tracking-systmet kan deltagerne også dele best practice og andre erfaringer.

Her vil I som hovedkontor og ledere konstant kunne følge medarbejdernes udvikling, kompetenceniveau og de vigtigste målepunkter.

Jeres eget akademi

Skab jeres eget akademi og sæt udvikling og træning i system.

Hos Performanze har vi stor erfaring med at skabe og styrke interne akademier. Med Extended Learning som udgangspunkt og e-læring som omdrejningspunkt kommer styrken i detail-akademier frem.
Jeres medarbejdere er jeres vigtigste ressource, og netop derfor er det vigtigt at sætte deres udvikling i system ud fra målet om at fastholde, udvikle og tiltrække de bedste medarbejdere.
Udover løn, er personlig udvikling et af de vigtigste parametre, når dygtige medarbejdere skal vælge en arbejdsplads, og udover god ledelse er personlig udvikling et af de vigtigste parametre, når dygtige medarbejdere evaluerer, om de skal blive på en arbejdsplads.
Med en klar trænings-, uddannelses- og udviklingsstrategi styrker I fastholdelsen og bidrager aktivt til at skabe morgensdagens topsælgere og resultatskabende ledere.
Inviter os til et sparrings- og inspirationsmøde omkring, hvordan I kan skabe fremtidens detail-akademi.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner når det handler om at vælge salgskursus. Derfor er vi klar til at give dig mere inspiration og afklaring.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en masse inspiration til at skabe resultater for din virksomhed og dine medarbejdere