Pædagogik og formidling

Extended Learning er betegnelsen for den pædagogik, vi anvender til at designe og gennemføre langt de fleste træningsforløb.

Det der gør træningen speciel og yderst effektiv er, at der ikke kun trænes på “kursusdagen”.

Træningen starter typisk med skræddersyede online moduler allerede en til to uger før det første tilstedeværelsesmodul.

Mellem modulerne træner deltagerne på myPERFORMANZE e-learning platformen og arbejder aktivt med at forankre deres nye viden i hverdagen.

Efter sidste tilstedeværelsesmodul fortsætter træningen og forankringen – både online og med support fra os og deltagernes nærmeste leder.

Alle læringsværktøjer er i brug – tekst, video, podcast, lydbøger, ugentlige udfordringer og daglige tips –  der booster adfærd og energi.

Træningen bliver ”Extended”, og det sikrer, at investeringen i træningen forrenter sig bedre end med nogen anden træningsform.

Eksempel på et Extended Learning forløb

TIL KAMP MOD “PLEJER”

 Den største bekymring ved investering i uddannelse er ofte – ”Flytter det noget” – Det er netop denne bekymring, vi hver eneste dag arbejder for at eliminere.

 

ALTING FORANDRET, FOR ALTID

 Du får det fulde udbytte af dit træningsbudget, når du udvider og forlænger læringen med metoden ”Extended Learning”, der er en kombination af de mest effektive læringsmetoder, der findes.

Indholdet er naturligvis vigtigt – men det allervigtigste – og det der gør den store forskel – er indpakningen og formidlingen.

Sagt på godt dansk, så handler det ikke bare om at afvikle en masse kursusdage. 

Det handler om at forankre den vigtigste viden i hverdagen og skabe konkrete adfærdsændringer.

Med Extended Learning går vi til kamp mod ”plejer” og den ordinære måde at tænke uddannelse på.

Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig til at se værdien af Extended Learning på vores første møde  – har du lyst til at blive klogere?