BoConcept – HTH/Nobia og Univar er nogle de firmaer, der hver dag træner kunder og medarbejdere ved hjælp af en myPERFORMANZE e-læringsløsning.

For BoConcept rummer løsningen, at deres medarbejdere i 67 lande bliver trænet på deres nationale sprog.

Forestil dig, hvad det betyder, når et nyt salgs- og servicekoncept skal rulles ud – alle er klar til at møde kunderne og skabe unikke kundeoplevelser, den dag lanceringen af konceptet sker.

 

For HTH betyder løsningen,

at on-boardingen af nye medarbejdere er rykket til et nyt niveau.

Oplæringshastigheden er reduceret med 60%, (tænk over, hvad det gør ved lønsomheden).

Fastholdelsen af nye medarbejderne er steget markant.

Samtidig er træningen af alle ledere og sælgere blevet til en kombination af tilstedeværelsestræning og e-læring.

Det betyder, at alle møder forberedte op til de fysiske træninger – for medarbejderne er det farvel til meningsløs spildtid, hvor instruktøren læser op fra sine slides.

Udbyttet er træning med afsæt i hverdagen, spændende casetræning og mulighed for at få meget mere læring ind under huden på kortere tid.

Uanset hvilken løsning du har brug for, så tag en snak med os.

 

Hvis du allerede har en platform,

og blot har brug for at få produceret content til den, så kan du også få hjælp.

Har du et fysisk træningskoncept, du gerne vil have omlagt til e-læring, så kan du naturligvis regne med os.

Skal du bruge et komplet system med platform, indhold, projektledelse og hjælp til at designe alt fra bunden – så vil du elske at blive inspireret og hjulpet af os.

PERFORMANZE STUDIO

Dynamisk og fleksibelt

Vi har valgt at bygge vores eget studie og holde den del af e-læringen internt, som traditionelt har været den mest omkostningstunge. Det giver os mulighed for at være ekstremt fleksible og adrætte i forhold til udvikling af materiale til e-læring og kampagnemateriale.
Det gør det også billigere for dig, da du ikke skal ud og hyre et helt team af fotografer, instruktører og lysfolk og betale for dyr redigering og hosting af dine videoer. Vi hjælper dig både med design af din e-læring og produktion af indhold.
Udover vores faste studie i Holbæk, har vi også bygget et mobilt studie, som vi kan tage med ud til dig. Hvad end det er optagelser i butik, på en byggeplads eller i dit kontormiljø, så sikrer vi målrettede læringsklip.
Lige som alle videoer på hjemmesiden er optaget i vores eget studie i Holbæk, kan du få lignende videoer.

Mens du venter på, at vi dukker op hos dig, kan du læse vores bud på e-læring i det whitepaper, du får tilsendt, når du booker mødet.