Extended Learning

TestImg

Extended Learning udvider og forlænger læringen ved at anvende den nyeste viden om læring, samt gøre op med de klassiske problemer hvor et kursus oftest ender som ”endnu en mappe på hylden”. Med Extended Learning fokuseres der ikke udelukkende på ”kursusdagen”, men læringen ses som et forløb, en læringsproces.

Skræddersyet til din hverdag

Med Extended Learning tages der udgangspunkt i din hverdag

Derfor går vi i praktik i din virksomhed inden et kursusforløb skræddersys, det betyder at teorien er omsat for dig inden kurset starter. Samtidig kan vi også jagte de områder i din hverdag, hvor de ”lavest hængende gevinster” findes og det største potentiale kan udnyttes. Kompetence og adfærdsmålinger danner grundlag for det faglige niveau, samtidig med at det danner grundlag for at dokumentere en kompetencetilvækst på baggrund af undervisningsforløbet. Kombinationen af kompetencemålinger og den unikke viden, som oparbejdes i det indledende samarbejde mellem dig og os, skaber et udbytteeffektivt kursusforløb.

Formidling

Extended Learning er meget mere end det. Det handler også om formidlingskoncepter.

Når du vælger en udbyder, som arbejder med Extended Learning, vælges de formidlingskoncepter, som er mest effektive for indlæringen i netop din virksomhed – uanset om det bygger på E-læring, Coaching, Klasseundervisning, Samkørsel, Produktcertificeringer, Workshops, Theatrical Education, Facilitatet Gaming, Organisationsudvikling, Strategi seminar, Foredrag eller Peptalks – så kan en udbyder af Extended Learning tilbyde dig den formidlingsform, som vil skabe det bedste resultat for netop dig og din organisation. Omdrejningspunktet i Extended Learning er den unikke webplatform myPERFORMANZE, som er unik i anvendelighed og tilpasning – webplatformen skræddersys med indhold, så alle kursister på et Extended Learning-forløb får et fælles basisniveau både i viden og fagsprog. Det sikrer, at undervisningen kan starte på et højere niveau end ved traditionelle kursusforløb, som normalt indledes med at bygge viden op fra laveste fællesnævner – vi løfter til højeste fællesnævner og bygger videre derfra.

Forankring

Før, under og efter – det handler om forankring

Extended Learning er skræddersyet og virksomhedstilpasset undervisning før, under og efter kursusforløbet – det er grundlaget for at forlænge og udvide læringen, så dit afkast accelereres, og hver eneste deltager får det optimale udbytte ud af tiden og indsatsen. Da undervisning og indhold tager udgangspunkt i virksomheden og den enkelte, bliver undervisningen interessant og inspirerende – den er nærværende for dagligdagen og handler om deltagerne. Extended Learning er for alle, som ønsker at deres næste kursusforløb ikke blot bliver endnu en mappe på hylden – men resulterer i adfærdsændringer, nye kompetencer og bedre resultater.

Extended Learning er en proces, mere end blot et par undervisningsdage, og det er netop det der gør den helt store forskel.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at præge dine medarbejderes holdning, kompetencer og adfærd. Derfor er vi klar til at inspirere dig til den helt rigtige løsning.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en masse inspiration til at skabe resultater for din virksomhed og dine medarbejdere