Der personlige lederskab

Skab resultater gennem dit lederskab

Salgszoner giver sælgerne en udvidet situationsfornemmelse

Formål og indhold

På det personlige lederskab i Detailhandlen lærer du om personaleansvar, herunder lederkommunikation, coaching og hvordan du udvikler dig som leder og udvikler dig som rollemodel. Du kommer til at tage udgangspunkt i relevante problemstillinger, og hvordan du prioriterer og løser dem i en travl hverdag.
Desuden kommer du til at arbejde med, hvordan du effektivt bruger coaching og andre medarbejderudviklingsværktøjer til at styrke din butik.

Dit udbytte:

• Du bliver klar til at tage lederansvaret i detailhandlen.
• Du lærer at formidle og opsætte klare målsætninger, prioritere opgaveløsning og
• Du lærer udvikle en virksomhedskultur, som skaber motiverede medarbejdere.

Målrettet sælgeren som er på landevejen

• Ledelse i praksi.
• Relationel ledelse af Lone Hersted og Kenneth J. Gergen
• Artikler: Spørgeteknik som ledelsesværktøj
• Artikler: Kernekvadranten af Daniel Ofman
• Webkurset: Det personlige lederskab på www.myperformanze.dk
• Webkurset: Optimeret kommunikation på www.myperformanze.dk

Opgave og eksamen

Undervejs skal du aktivt arbejde med din skriftlige opgave. Den tager udgangspunkt i dit personlige lederskab og dit team. Når ud har lavet din opgave skal du til eksamen.
Til eksamen skal du med udgangspunkt i din opgave, vise at du kender teorierne fra de forskellige dagsmoduler, og kan anvende dem i praksis.
Problemformulering til opgave og eksamen:
1. Med udgangspunkt i Ofman og DISC skal du analysere dit eget lederskab og din egen lederstil.
2. Lav en analyse af dit team og hvordan din rollemodel kommer i spil i forhold til teamet.
3. Kom med bud på hvordan du, gennem dit lederskab, kan optimere resultaterne i dit team.

5 målrettede moduler

Dag 1: Selvindsigt og selvledelse
For at kunne lede andre, skal du først kunne lede dig selv. På dagsmodulet ”selvindsigt og selvledelse” får du indblik i din egen lederstil. Du lærer at arbejde med dine styrker og udviklingspunkter. Du får værktøjer til at lede dig selv, både når det godt går, og når du møder modgang.

Dag 2: Rollemodel og lederskabelse
At være leder handler om at lede. Der er flere måder at lede på, på det her dagsmodul kommer du til at arbejde med at lede gennem din rollemodel. Med lederskabelse lærer du at tage lederskabet i hverdagen.

Dag 3: Styrkebaseret ledelse
Som leder skal du lede dit team, så det performer bedst. Gennem styrkebaseret ledelse kommer du til at arbejde med teamudvikling, Du kommer til at arbejde med teamsammensætning og tilbagemelding ud fra kommunikationskompasset.

Dag 4: Målsætning, opfølgning og prioritering
Når dine medarbejdere skal udvikle sig i den rigtige retning, skal de have klare målsætninger, kende deres prioriteringer og du skal sikre din opfølgning på målene. Det er netop det du kommer til at arbejde med på dagsmodulet ”målsætning, opfølgning og prioritering”

Dag 5: Motivation gennem lederskab
Dit lederskab skal motivere dig selv og dine medarbejdere. På dagsmodulet ”Motivation gennem lederskab” kommer du til at arbejde med forskellige motivationsstrategier og teorier så du kan finde større glæde i dit arbejde og skabe bedre arbejdsforhold omkring dig.

PERFORMANZE RETAILER

Lederuddannelsen er en del af PERFORMANZE RETAILER lederuddannelsen

Som PERFORMANZE RETAILER kommer du til: • at forstå dig selv, kende egne styrker og udviklingspunkter samt få stærke værktøjer til dit personlig lederskab. • at forstå koncepter samt gennemskue konkurrenternes koncepter, så du hurtigt kan tilpasse dig markederne lokalt. • at du lærer desuden effektive værktøjer til implementering og opfølgning på konceptstyring. • at mestre salgsledelse, salgsoptimering og salgstræning gennem målrettet. • at gennemføre mere målrettede morgenmøder, sambesøg, peptalks og målstyringssamtaler. • at analysere din egen butik og identificere potentiale for optimering. • at lære at læse og forstå butiksregnskaber, samt lave basale økonomiske beregninger. • Arbejde med oplevelsesledelse og sætte kundeoplevelsen i centrum for både din og dine kollegaers adfærd og beslutninger. Uddannelsen ruster dig til at drive en mere lønsom forretninger og give dig helhedsforståelse for din og dine medarbejderes roller.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner når det handler om at vælge salgskursus. Derfor er vi klar til at give dig mere inspiration og afklaring.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en masse inspiration til at skabe resultater for din virksomhed og dine medarbejdere