E-læring skaber læring uden grænser

Global træning og lokal forankring med effektiv e-læring

Learning Content Management System næste generation af LMS

TestImg

Extended Learning er skræddersyet træning, og det gælder både indhold, eksempler og formidling. Du får altså muligheden for at få dit helt eget design.

Dit design

LMS-systemet kan bygges i dit design, og præcis som du ønsker det. Det giver dig muligheden for at få din helt egen specialdesignede e-læringsplatform med lige præcis de features, du har brug for.

Dit brand

Bygger du et akademi eller e-læringssystem for din virksomhed, så bliver LMS-systemet brandet ud fra din brandmanual. Det sikrer, at dine medarbejdere ser e-læringen som jeres egen.

Dine medarbejdere

Skal vi producere indhold til din e-læring, stiller vi gerne op i jeres firmauniform, præcis som vi har gjort for mange andre. Det gør e-læringen mere nærværende, da medarbejderne kan genkende sig selv i videoerne.

DIN EGEN WHITELABEL

E-læring skal være relevant, nærværende og skræddersyet – det giver det bedste resultat.

Du har nu muligheden for at få din egen e-læringsplatform i din kædes design, en stærk support og et utal af muligheder. Det er endda til en ekstremt konkurrencedygtig pris, da vi allerede har udviklet platformen for dig – så kan du planlægge dine egne salgskurser, onboard-forløb eller produkttræninger. Som en del af Extended Learning-tankegangen bygger vi altid webkurserne op ud fra din hverdag med eksempler der tager udgangspunkt i de problemstillinger, som du står med til daglig. Den grafiske del af undervisningsmaterialet laves i dit design. Vi har en tro på, at det giver større ejerskab og genkendelse hos dine medarbejdere – og derfor større aktivitet, udvikling og bedre resultater.
Når du vælger at få din egen e-læringsplatform, kan du selv udvikle og lægge materiale på den. Det betyder, at myPERFORMANZE kan bruges til at lave produkttræning, produktlanceringer eller som distanceledelsesværktøj.
 I fremtiden er dine medarbejdere kun ét link væk, og du kan tale med dem alle, uanset hvor mange du har. Du slipper for at sende mails og nyhedsbreve ud og håbe på, at det bliver læst, for med myPERFORMANZE kan du sikre, at budskabet når frem og bagefter lave tests og tolkninger på, hvordan det er blevet modtaget – nemt, hurtigt og effektivt.

Internt træningsværktøj

Performanze kan levere både indhold og system, men kan også levere dette uafhængigt af hinanden. Så styrk dine interne trænere med deres eget LMS-system.

myPERFORMANZE er lavet, så det kan skræddersyes specielt til jeres hverdag og behov. Brugerfladen er lige så simpel som at anvende Google, og administratordelen er ikke sværere end at bruge LinkedIn. Det har været grundtanken helt fra starten.
Med en whitelabel-version af e-læringsportalen kan du og dine interne trænere hurtigt og simpelt opbygge online træningskurser og produkttræning eller bygge certificeringer og lancere dem med kun få klik ud til medarbejderne.
Systemet er simpelt, så I kan bruge tiden på at udvikle materiale og skabe læring i stedet for at skulle bruge tiden på at administrere IT-systemer.

PROMOTE EN NY STANDARD

Nyt opfølgningsværktøj.

Extended Learning udvider og forlænger læringen gennem refleksion, involvering og opfølgning. Med Actimo som ankerpunkt i Extended Learning bliver læringen udvidet og forlænget. Træningen bliver målbar og medarbejderne ændrer adfærd og skaber bedre resultater. Actimo er det førende mobile læringssystem på markedet.

Moduler

Partnerlicens

Er du selv instruktør og ønsker at tage e-læring med ud til dine kunder, kan du også få en whitelabel-version af LMS-systemet. Det bliver brandet med dit firmalogo og kan styrke dig i din differentiering fra dine konkurrenter.
Derudover giver det dig mulighed for at udvikle dine egne webkurser og anvende systemet før, under og efter undervisning på dine kursusdage. På den måde kan du tilføre mere værdi til dine kunder.
Udover de kurser, som du selv udvikler, får du også adgang til et stort bibliotek af webkurser, som du kan tilbyde dine kunder. Det gør, at du kan komme i gang med det samme og tilføre mere værdi til dine kunder samtidig med, at du tjener flere penge.

Få en demo

Få et gratis prøvelogin, eller inviter os ud til en demonstration. Ring til Emil med det samme på telefon 42 14 40 05 eller udfyld her, så ringer vi dig op og giver dig en demonstration.