E-læring skaber læring uden grænser

Global træning og lokal forankring med effektiv e-læring

MyPerformanze

myPERFORMANZE er omdrejningspunktet, når der skal skabes forbedring og forankring på kurser, og det sker via vores dansk udviklede og super dynamiske e-læringssystem.

Produkttræning

Med innovation og nye produkter følger effektiv produkttræning. Her er e-læring langt mere effektivt end de traditionelle powerpoint-briefinger. Med målrettet produkttræning sammen med os bliver produkternes egenskaber, og ikke mindst udbytte for kunderne, taget ud til sælgerne, som herefter bliver testet i deres nye viden.

Certificering

Vil du teste dine medarbejderes vidensniveau eller kunne dokumentere deres evner og viden, er certificering af dine medarbejdere vejen. Med certificering på myPERFORMANZE kan du teste en lang række forskellige elementer og viden.

Kampagnetræning

Når du skifter produkter, fokus eller kampagner, har vi med myPERFORMANZE udviklet et effektivt værktøj til at støtte op omkring kampagnen og sikre, at alle medarbejdere har den nødvendige viden og faglige indsigt til at gøre kampagnen til en succes.

Alting forandret, for altid

En helt ny standard indenfor virksomhedsspecifikke kurser og udviklingsforløb

myPERFORMANZE er fremtidens e-learning, hvor der både arbejdes med statiske og dynamiske kurser. Med udviklingen af myPERFORMANZE er forskellen brudt ned mellem klasseundervisning og fjernundervisning på nettet. 
På webportalen kan du hele tiden søge uddybende viden, opdatere nuværende viden eller forankre værktøjer, som du har været på træning i. Det er måden at arbejde med e-læring på i fremtiden.
 For dig betyder myPERFORMANZE konstant udvikling og ny viden og kan bruges fra din smartphone, tablet, iPad og computer, uanset hvor i verden du befinder dig. 
myPERFORMANZE er et vigtigt værktøj i Extended Learning, og det er her alt undervisningsmateriale og alle opgaver samles.
 Det unikke er måden, som du kan anvende e-læring til salgstræning eller servicetræning på, som giver dig muligheden for at øge niveauet af teorien. myPERFORMANZE gør det muligt at arbejde dybere med teorien og omdanne den til ny adfærd på kursusdagene – og i lang tid efter.

Før, under og efter

Nærværende e-læring

For at du får mest ud af din investering i uddannelse og træning af dine medarbejdere, skal dine medarbejdere være forberedte. På myPERFORMANZE forbereder dine medarbejdere sig på den teoretiske del af træningen, samt gennemfører tests og målinger. Det sikrer det bedste afsæt for undervisningen.
På undervisningsdagene giver det os mulighed for at arbejde mere praktisk orienteret, da teorien er på plads på forhånd. Det giver både dig og dine medarbejdere et større udbytte af undervisningen.
Er der flere undervisningsdage i dit forløb, så vil der ligge opgaver og ny viden på myPERFORMANZE mellem dagene for at fastholde og støtte dine medarbejdere i udviklingsprocessen.
Efter den klassiske undervisning fortsætter træningen på myPERFORMANZE. Dine medarbejdere får adgang til alt undervisningsmateriale samt en række implementerings- og forankringsopgaver.
myPERFORMANZE er skabt for at understøtte den udvikling, som dine medarbejdere skal igennem, og for at sikre mest mulig anvendelse af det lærte.

Performanze Studio

Dynamisk og fleksibelt

Vi har valgt at bygge vores eget studie og holde den del af e-læringen internt, som traditionelt har været den mest omkostningstunge. Det giver os mulighed for at være ekstremt fleksible og adrætte i forhold til udvikling af materiale til e-læring og kampagnemateriale.
Det gør det også billigere for dig, da du ikke skal ud og hyre et helt team af fotografer, instruktører og lysfolk og betale for dyr redigering og hosting af dine videoer. Vi hjælper dig både med design af din e-læring og produktion af indhold.
Udover vores faste studie i Holbæk, har vi også bygget et mobilt studie, som vi kan tage med ud til dig. Hvad enten det er optagelser i butik, på en byggeplads eller i dit kontormiljø, så sikrer vi målrettede læringsklip.
Lige som alle videoer på hjemmesiden er optaget i vores eget studie i Holbæk, kan du få lignende videoer.

Webkurser

Vi tilbyder følgende webkurser, som kan bestilles online. Du kan læse mere om de enkelte kurser under menupunktet “Webkurser”.


5 steps

5 effektive trin til at booste dit salg

DiSC

DiSC optimeret kommunikation

Inbound

Kundeservice - Inbound Salg

Konflikthåndtering

Kundeservice - Konflikthåndtering

Kundeservice

Servicekommunikation i skrift og tale

Newbizz

Effektiv kanvas og mødebooking

Salgsledelse

Resultatskabende salgsledelse

Grib energien

Slip offerrollen og grib energien

Tankelæseren

Læs og påvirk uden at blive bemærket

Succeshistorier

Et par virksomheder der i dag bruger myPERFORMANZE til at støtte op omkring deres succes.

Prøv det

Få et gratis prøvelogin, eller inviter os ud til en demo. Ring til Emil med det samme på telefon 42 14 40 05 eller send en mail til emil@performanze.dk.