Firmaevents – fyraften events og teambuilding

Det skal være sjovt, men det ikke for sjov

24 timer med Performanze

Moderne teambuilding handler om at rykke grænserne, finde de indre styrker og kunne relatere øvelser og udvikling til hverdagen.
Med et 24-timers Performanzeforløb udfordres og udvikles de personlige egenskaber, både i forhold til individerne og temaet. Det gælder om at have en rød tråd hele vejen igennem forløbet – derfor skal alle deltagere kende formålet med hver eneste øvelse inden den påbegyndes.

For at sætte yderligere skub på forståelsen, forankringen og udviklingen coaches alle deltagere gennem hele forløbet af en yderst erfaren businesscoach.
Du kommer til at opdage hvem du i virkeligheden er, hvad du er virkelig god til, og hvordan du forstærker dig selv og skaber mere succes i hverdagen.

Du kommer ikke til at opleve et udmattelsesforløb, hvor der skal flyves i helikopter, springes ud fra speedbåde, eller hvor du skal slæbes efter en bil i mudder – du kommer til at opleve personlig udfordring, målrettede øvelser og stor involvering, som vil styrke dig som menneske, leder og kollega. Der vil være rigelig forplejning gennem alle 24 timer – da du arbejder bedre, når du ikke er udmattet – kombineret med et stærkt konkurrenceelement er med til at holde dig skarp.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at præge dine medarbejderes holdning, kompetencer og adfærd. Derfor er vi klar til at inspirere dig til den helt rigtige løsning.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.