Lederuddannelser skaber empatiske dirigenter

Det handler om det store overblik og de små justeringer

Business-to-business salgsledelse

TestImg

Som leder af eksterne sælgere skal du både kunne lede helt tæt på og på distancen. Det stiller store krav til din indsigt i markedet, kunderne og i den enkelte sælgers adfærd.

Din lederværktøjskasse

Udfra de behov jeres virksomhed har, sammensætter vi uddannelsen til jer. Der er mere end 20 forskellige moduler at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at de tager afsæt i at ledelse skal være autentisk, balanceret og resultatskabende.

Selvledelse og ledelse af andre

DiSC vil altid være en del af din lederuddannelse. Med DiSC får du øget din selvindsigt og gennemslagskraft. På uddannelsen sætter vi fokus på dig, og på hvordan du leder forskellige medarbejdertyper, så de skaber de optimale resultater. Du får den nye og super effektive ”DiSC Leadership Profil”, som giver dig langt mere målrettede guidelines end nogen anden personprofil.

Individuel sparring og coaching

På mange lederuddannelser tilvælger vores kunder individuel sparring og rådgivning til de enkelte deltagere. Det betyder, at du får din egen Performanzecoach, som undervejs i forløbet følger dig i hverdagen og hjælper dig med at anvende dine nye værktøjer der, hvor de skaber størst resultater.

Resultatskabende ledelse

Når du er salgsleder, salgschef eller salgsdirektør, så handler det om, at du skal have dine sælgere til at yde optimalt hver gang de møder nogle af jeres indtægtsgivende kunder.

Sælgerne skal kunne segmentere i hvordan de skal behandle de forskellige kunder, og du skal kunne segmentere i hvordan du behandler de forskellige sælgere. Alle dine sælgere har med garanti budgetter, og det handler om er at finde ud af, hvordan vi får sælgeren til at overperforme i forhold til budgetterne. Der skal sættes nogle mål op for sælgerne – ikke bare budgetmål, men handlingsmål – der gør at sælgerne hele tiden udvikler sig. Hver gang de er sammen med en kunde, så yder de optimalt, og de reflekterer over deres egen adfærd, når de kommer ud.
Du får nogle værktøjer, der gør dig i stand til at tage med sælgerne med ud på møderne, at coache, motivere og inspirere dem, og samtidig lære dem nogle adfærds- og resultatskabende værktøjer i deres hverdag.

Moduler i B2B salgsledelse

Din uddannelse rummer de mest effektive lederværktøjer og er fokuseret på de opgaver du har, når du leder en gruppe af eksterne sælgere. Bliv inspireret her i oversigten.

Få hjælp her

Vi ved, at det er en vigtig beslutning at vælge en samarbejdspartner, når det handler om at præge dine medarbejderes holdning, kompetencer og adfærd. Derfor er vi klar til at inspirere dig til den helt rigtige løsning.
Ring til Lars med det samme på telefon 23 71 91 97 eller udfyld her, så ringer vi dig op.